Nieuws

Duurzaam warmtepomp verwarming koeling airconditioning laag energieverbruik

Koeling en verwarming middels duurzame systemen

Afwisselende zomerperiode met koeling en verwarming

Afgelopen maanden is RW Climate Advice actief geweest in verschillende soorten (advies)werkzaamheden. Van adviezen voor airconditioning systemen voor woonhuizen, complete VRV/VRF systemen voor kantoren en restaurants tot duurzame warmtepomp systemen voor verwarming en warm tapwater. Waar het ene project slechts om een advies ging, zijn andere projecten volledig begeleid. Van een eerste advies en offerte tot projectbegeleiding en oplevering van de installaties. Meer over deze projecten is hier te lezen.

Duurzame verwarming met warmtepompen

Met het oog op de aankomende koudere maanden groeit de vraag naar verwarmingssystemen. Hiervoor adviseert en levert RW Climate Advice dan ook duurzame warmtepomp systemen. Een warmtepomp systeem kan zorgen voor verwarming en warmtapwater en eventueel zelfs koeling. Gas is niet langer benodigd en het energieverbruik gaat ook omlaag. Gecombineerd met subsidies van de overheid en bijvoorbeeld zonnepanelen is een warmtepomp systeem ook een duurzame investering. Geïnteresseerd in gas vrij wonen en of meer weten wat er voor u mogelijk is, neem dan hier contact op.

Duurzaam warmtepomp verwarming koeling airconditioning laag energieverbruik

Duurzaam warmtepomp verwarming koeling airconditioning laag energieverbruik

Klimaatadvies in volle gang!

Vanaf 1 april is RW Climate Advice fulltime bezig met klimaatadvies; het adviseren van klimaatbeheersing systemen voor eindgebruikers en het ondersteunen van installateurs bij het maken van berekeningen en selecties.

Een aantal van de reeds uitgevoerde projecten staan nu online, kijk bij Projecten voor meer informatie. Ook is de Facebook pagina vanaf nu actief, volg RW Climate Advice nu ook hier voor de laatste informatie over projecten en ontwikkelingen in de klimaatbeheersing.

https://www.facebook.com/rwclimateadvice/

De warme dagen komen er ook weer aan, wacht daarom ook niet te lang en neem snel contact op voor het aanvragen van een airconditioning systeem, wat RW Climate Advice volledig voor u kan regelen.

Duurzaam warmtepomp verwarming koeling airconditioning laag energieverbruik

Klimaatadvies in Rotterdam, RW Climate Advice!

Het is zo ver, het nieuwste adviesbureau in klimaatbeheersing is van start gegaan. Voor klimaatadvies in Rotterdam kunt u nu terecht bij RW Climate Advice.

RW Climate Advice richt zich op het adviseren in en bemiddelen van klimaatbeheersing systemen voor particulieren en klein zakelijke klanten. Denk hierbij aan airconditioning, verwarming, warmtepompen, ventilatiesystemen, alles wat er voor nodig is om een perfect binnenklimaat te creëren.

Bent u van plan om uw binnenklimaat te verbeteren en naar een hoger level van comfort te brengen, neem dan gauw contact op!